2010-01-30
22:54:40

FOTOS


jag och faster

faster

köpte nyss klänningen på Monki, 75% rabatt (Y)

hårbandet också från Monki, 10 kr!! värt ju!
Vilka små ögoon jag har..
Nu är jag hos fajfaj och yvonne, har ätit tacos och sånt dära. puss
2010-01-30
13:15:01

NYVAKEN

Hejsan, igår kunde jag inte blogga för jag åkte hit. Igår när vi kom hit så åkte vi till kista och lämnade min väska hos fajfaj sen gick vi och åt pizza på torget. Sen åkte jag och min faster in till stan och gick runt lite grande sen rigoletto och kollade på AVATAR i 3D, hur bra som helt! Man blev helt förtrollad i filmen, kändes som man var med i den!

Sen när jag och min faster skulle åka hem så gick vi förbi han som spelar i Tzatziki astufft ;)
Sen gick vi hem till henne och sov här i hägerstens åsen, snart ska jag åka tillbaka till kista och gö nåt vi kanske hörs där!
Puss
2010-01-28
19:08:50

heeej

du är tönt solvei /J
2010-01-27
21:03:03

FUCKERTRUCKERSUCKER

Nu har jag kommit på vääärsta bra storyn till min deckare! Kommer skriva som en sate nu alltså! (a)
OCH grattis till Jesper hela sexton år! haha (a) Han kommer hit imorn wiho! 
Nu ska jag städa på mitt rum, härligt värre att jag sover på en madrass istället för min vanliga säng men det är ju skönt med lite omväxling! hehe godnatt så länge ska kolla på OC snart också!
2010-01-27
15:13:27

HEJ


Asså saknar min mobil fett mycket, älskar att smsa med den, så jädrans skön! Måste hinna låsa upp den snart..

Nu sitter jag i skolan och skriver min svenska deckare som ska vara inne på fredag och jag har inte ens skrivit en datasida..
Hur känns det? Inte så skönt.

Efter skolan ska jag bara hem och tvätta. 8-| Sen ska jag faktist skriva min deckare, fast det suger att göra läxor det är ju inte nå kul:( Skulle vara bättre om man kunde göra dom i skolan!
2010-01-25
19:30:10

DOTHATSHITDOTHATSHIT






Ja som sagt jag va med MaddeMaddeMaddeMadde vi pratade, dansade till dom här låtarna: , Haha vi 2 gick på hiphop/street dans i femman sååå coola ni skulle sett! Aja ni kanske får se en film hehehe.. Sen cama vi med HB ^o) hihi så kan de gå! Ahmen jag känner mig lite galen.. HADE
2010-01-25
12:15:52

SKULAAN


Marcus, Kajsa, Fredin och söta jag :)

Shoo breeee wazaaap d0gs? själv sitter vi här och steker bland alla fina och fula (böcker) i biblan ;O jaag har skööön rompaah säger kajsa (min Homie) nu kom fjortisarna så nu måste vi gitta från lägenheten ;) pöss pöss marcus <3
2010-01-23
12:56:39

Kajsa gästbloggar!

Heeeeej! I går kväll var ju kul asså!
solvei är hos mej och vi ska tll jasmine ikv! Så sjuukt kul och mysigt det kommer bli!
men nu ska kanske jag o solvei ska dansa lite och spegla oss! :D:D:D:D:D:D:D
Vi är ju bara för  mycket ibland (a)
gamla bilder på mej och solvei


2010-01-23
01:21:47

FREDAG!

Gaalet skönt med fredag idag kan jag ju säga!

Idag kände jag mig helt off i skolan, osocial och trött :O På matten låg jag och sov nästan på golvet, love it.. -.-
Sen iaf efter skolan åkte moi et kajsa stina till sala, vi hann ju nästan inte med tåget eller hur måns :O:O haha jaja sen västerås dårå och kolla på bio med jocke och jesper hihi, såg en asdålig film men det gick ju ändå heh ;-)
Well well. inte går det att ladda upp bilder heller, inte för att jag tog några men..
2010-01-21
18:12:14

HANDBOLLSMÖTEEE

Efter skolan idag åkte jag med Kajsa och Jennifer och kollade när Jennifer sjöng på musikskolan. Hon sjunger asaa fint!! Sen gick jag och Kajsa till Jessica och så nu sitter vi här  med My också, fett härligt!! Snart skall vi bege oss till idrottshallen och gå på möte dära om handbollen :):)

2010-01-20
12:57:16

JAGLEVER

Hejsan, nu sitter jag med Emil, Lukas och Jonathan i musiksalen. Värsta draget!! Och igår var jag ju med Jullejuleanoooo och K-Stina, det var asmysigt hade nästan glömt hur jävla mysigt och roligt det är att va med er två! :(
PUSS
2010-01-19
14:16:43

KISSEMISSEN

Jag kom nyss hem från BUP med pappa och maja, fast dom är inte hemma nu. Jag gick en promenad med katten nyss också hehe, hon bara sprang efter mig, och jag använder inte koppel.
gummansita!


2010-01-18
21:30:11

ILONGTOMEXICO

Fick nyss mail av min faster i Mexico att hon hade hittat en jätte bra skola till mig och Maja, det är gångavstånd mellan deras hus och skolan. Den verkade jätte bra, typ man går i skolan till klockan fem på eftermiddagen och då går man på typ sporter och sånt under tiden på slutet av dagen. Det kommer bli askul, fast det är inte säkert att min faster och co hinner klart med deras hus tills jag har gått ut nian, men men.


Fräscha toaletter! ;-) 


Idrottshallen, en liten bild men det är asfräsch!


Basket lag


Simbassäng


Yoga


Lite datorer


Skolan heter Educare.
2010-01-18
18:08:04

SKOLDAG

Idag gaah jag ville inte till skolan :( "försov" mig också så jag hade tio minuter på att klä på mig, äta frukost, borsta tänderna och bla bla bla..
Jag har inte skrattat nånting i helgen och sen när jag kom till skolan så gör ju såklart Jasse så att jag började skratta för fulla muggar, vet ni hur ont det gjorde i magen då eller? Nej juste!! Men nu när jag har skrattat lite så känns det verkligen mycket bättre.
Och imorgon slutar jag typ före lunch wihooo :D
På kvällen klockan 20.00 är det handbolls EM på tv4, herrarna spelar mot Slovenien. Jag ska hem till Kajsa och så ska vi kolla tsm det kommer bli fett mys!
LAMUSICA
Pussar
2010-01-17
00:36:30

<3


saknar tiden med däj bästis!..
2010-01-17
00:02:44

HENNES&MAU

2010-01-16
21:01:31

IWALKLIKEADINOSAUR

..I'm hot cu'z I flaaayyyy U aint cu'z you not this is why this is why!!

minnen till låten
så kan de gå.
vad gör jag, sitter och skrattar lite då och då åt mig själv för att jag har konstiga tankar i huvet.. kanske har ätit för mycket piller idag?!?! skulle behöva några till tycker jag för att det gör ont i kroppen. aja ni vill väl inte sitta och läsa vad en simpel liten bonde gör om dagarna?
Ni behöver inte läsa min blogg för att ni kommer nog tycka att jag är konstig. Men om ni redan tycker att jag är konstig, ja då är det ju inga konstigheter för er att läsa vidare eftersom att jag redan är kooooonstig? :D
Ibland är det skönt att inte bry sig, som t ex komma till skolan med kängor och fetaste pälsmössan bara för att.. fast det är ju inga konstigheter eftersom att jag går på Västerfärnebo skolan och där kan man vara helt crazy ibland, man kan springa runt hela skolan och skrika och säga vad man vill till vem som helst för att ingen vågar säga nåt tillbaka. Man kan också sätta på hög musik på håltimmarna och dansa för alla i korridoren om man känner för det! Det låter konstigt men visst följ med mig till skolan nån gång så ska jag visa hur man gör på landet!! Oj vad cool jag är kännerja..


Såhär långtråkigt har jag inte haft på länge, jag har varit hemma hela helgen, inte träffat nå kompisar eller nånting. Det är verkliget gal1 tråkigt så om nån vill sova här ikväll så är det bara att komma, dörren är upplåst!

2010-01-15
19:48:34

GALETSJUKT :(

Jag kan inte gå, då måste jag huka mig för att inte få ont i såren på magen, och då får jag jätte ont i ryggen
Jag kan inte ligga och kolla på TV, då får jag ont i axlarna + magen
Jag kan knappt sitta, då får jag också ont
Min mage ser ut som en ballong med plåster på
Jag kan inte gå på bio ikv med mina kompisar som jag hade tänkt
Jag får varken gå på fotbolls träningen eller idrotten förns om tio dagar
Alla i skolan får tåla att jag säkert kommer vara helt sminklös och ha jätte stora tröjor och mjukis byxor hela veckan
usch, varför opererar dom inte bara bort blindtarmen så fort man föds så slipper man gå igenom det hära?
2010-01-15
18:07:48

SOMEMUSICILIKE

Ghetto Soldier - Ky-Mani Marley

Come Over - Estelle

I Can Transform Ya - Chris Brown featuring Lil Wayne

Misery Business - Paramore

Ms. Jackson - Outkast

Paper Planes - M.I.A

Touch It (remix) - Busta Rhymes


xxx
2010-01-15
15:42:37

ANTECKNAGÄRNA!!

i onsdags så hade jag ont i magen hela jävla dagen, det har varit så många gånger förut men den här gången åkte vi in till akuten för att kolla vad det var.. Då fick jag typ ta massa prover osv. Ligga i ett rum och vänta i typ tre timmar på provsvaren kommer inte ihåg så mycket för att jag var SJUKT trött och hade skit ont.. Sen iaf så kom doktorn in och sa att jag skulle få åka hem för att provsvaren inte ah jag vene men så kände han på min mage för säkerhetens skull och när han tryckte så flög man ju nästan upp i taket för att det gjorde så ont så då sa han ba: Nej du ska stanna! Så fick jag ligga kvar i det rummet nån timme, sov då. Sen körde dom mig till barnavdelningen där jag skulle sova, så låg jag dära ett tag tills dom körde mig till operations rummet, jag sov innan dom hade sövt ner mig så därifrån kommer jag inte ihåg nåt alls.. Sen vaknade jag upp i ett annat rum och jag kände mig jätte konstig efter narkosen, jag kommer ihåg att en sjuksköterska frågade mig nånting om blindtarmen och jag ba- inte 17 vet jag, jag är ingen läkare! hah sen kommer jag ihåg att jag fick en piggelin och det kändes verkligen som att jag sov när pappa matade mig med den för halva glassen hamnade typ utanför!  Ajaa orkar inte skriva allt men jag låg iaf på sjukhuset i två dygn och det var inte kul.
2010-01-11
23:13:30

FOTOGRAFERATS hihi





2010-01-10
19:17:44

JAGSKASKAFFA!




Nån gång..
2010-01-10
02:39:17

PRETTYBOYS



Asså shit det är är nog det läskigaste som finns!!! Jag satt i telefonen med john och pratade då sa han att jag skulle söka på "pretty boys" på youtube, och asså det var fan det bajsigaste killarna jag nånsin sett! Det är fan inte lagligt att vara så fula! Dem är typ som partille johnnys fast AS MYCKET värre, dom har as mkt vax i håret, nå jävla halsband, överdrivet sminkade sen så ser det ju ut på filmen som att dom går på jävla bögdisconmed massa sånna "pretty baoy" asså nej nu kommer jag inte kunna sova! :( Men aja om ni tittar på filmen så förstår ni nog! Godnatt sötnosar!
2010-01-09
16:38:04

LAN

Hej igår åkte jag och Kajsa på lan hos Jesper, det var askul ;) Vi åt pizza, tittade på Paranormal Activity, den var ju jätte dålig den sämsta skräck filmen som nånsin har gjorts, den var ju inte nå läskig alls. Jag blev fett besviken för alla har ju sagt att den ska vara jätte läskig :( aja, det var iaf kul där hihi!

2010-01-08
01:33:16

FOCUS

Haha, vad roligt man kan ha när man har haft tråkigt! Sitter och kommenterar massas focusar på bilddagboken, det är rätt så kul haha oooohja nu har jag roligt!
Fast det är ju ändå synd om fula människor som lägger upp sig själva sådär på bilddagboken bara för att dom vill att nån ska skriva att den var fin, fast alla skriver så himla dumma saker tkr jag! :(
2010-01-07
20:46:52

...

så jävla hopplös och irriterande
2010-01-07
17:48:52

SKOLAPÅMÅNDAG..

Idag har jag inte gjort ett piss.. Kajsa åkte ju hem as tidigt och sen så kunde jag inte somna om när hon hade åkt.. jag sover aldrig bra om jag sover själv jag somnar mkt lättare om jag är med nån. Jag är så himla störd ibland, för att typ hela eftermiddagen har jag suttit och zappat bland olika reklamer på tv och skrattat jätte mycket. För att jag tycker att det finns så himla roliga reklamer på tv ibland det är verkligen underhållade! haha
Men nu har jag gjort popcorn för första gången i hela mitt liv! Jag gjorde dom i kastrull och dom blev asgoda fast jag är inte så sugen på dom just nu. Men jag och John bantar och vi har bestämt att man får faktist äta popcorn då, för att dom inte är så himla onyttiga! 
Det är skola på måndag ju, finner inget kul med att gå i min skola för att det finns inga roliga folk eller nånting i den, man blir helt isolerad av att gå på Västerfärnebo.. Typ sitta på en skola i skogen dag in och dag ut! Det enda roliga som händer på måndag är att det går bra program på tv400 efter klockan åtta!!!

Canal+





Actiiiivia - det här är ju en parodi men så jävla sköna!



Ica - vem bryr sig inte jag iaf!



Exspressen



orkar inte lägga upp alla men :)
2010-01-07
01:22:52

SERIÖSA?-OOOOHJA!


heeeej, i detta videoinlägg kommer vi att låta som Maria Montazami i slutet taack heej!


2010-01-06
17:15:39

KAJSAN

OBS OBS!! jag bjuder på bilden väääääääääligt mycket!



Nu har jag nyss haft en jätte skön ansikts mask, och snart ska min kära lilla vän kajsa komma hit.. Och då ska vi ha jätte kul! Hon ska ta med sin "bloggdator" om man nu kan kalla det de haha, vi ska videoblogga det blir första gången för oss båda så tror inte att den blir bäst men bra bliren iaf! ;)  

Nu tror jag att jag ska göra nåt med mina naglar vi hörs! 
2010-01-06
13:44:08

TV4PLAY



Melrose Place, duntäcke, varm choklad!
2010-01-06
12:20:48

HUNDCIRKUS!

2010-01-05
22:31:37

HENODEPRAVIA


Jag älskar den här tvålen, vi köpte den när vi var i spanien senast. Den håller en månad så vi brukar köpa så att det räcker tills nästa gång vi åker till Spanien. 
Den är så bra för att den tar bort sminket asbra och sen luktar den oliv och så får man baby lent ansikte!! 

Och juste jag kan ju passa på att berätta här på bloggen så slipper alla fråga helatiden: Jag flyttar till Mexico efter nian, så ska jag bo hos min faste där i Guadalajara och plugga spanska ett år sen när jag kommer hem till Sverige ska jag gå på gymnasiet.

Nu ska jag natta lillebror puss!
2010-01-05
21:56:10

RAKTHÅR(N)

Mitt hår är alltid så himla rak och tråkigt aldrig nån skillnad, jag har inte plattat det på flera veckor, alla mina kompisar har jätte fina självlockar i sitt hår fast dom plattar bort dom för det mesta. det tycker jag inte att dom ska göra för att det är as fint med självlockar tycker jag!
Är det någon som har några bra tips hur man får håret i en annan form typ? :)

Ingen kommer att kommentera men det är lugnt -.-
2010-01-05
21:25:35

JULCUPENAGAIN




Jag och min sötaste Emme!

Idag gick jag upp halv nio, eller nej jag skojade.. Jag skulle ha gått upp då för att bussen gick klockan tio i tio men sen smsa Kajsa-Stina och sa att den gick klockan elva. För alla vet ju att kajsa inte är en sån som ringer... Jag missade bussen för att min klocka gick fel så jag fick lov att sätta på tv4nyheterna och ställa klockan efter deras tid för den stämmer, vilken inte en enda klocka gör i mitt hus. Pappa skjutsade in mig till Lärkan och så kollade jag när Natta och Ebba mfl. körde fotboll, Ebbas lag vann, fast jag hann inte kolla på deras match för att bussen gick.. Jag och Jasmina satt och skrek och d.a.m.p.a.d.e som vanligt på bussen hahaha!



IMORN? vad händer då? smsa eller riiing, yeh smsa eller riing, det gör iiiingentiiing!
2010-01-04
19:20:48

"De bara e så!"


Jag vet att låten är gammal men den får mig alltid att tänka..
2010-01-04
18:24:54

ROSA♥


Igår var jag i Bålsta och hälsade på min knäppa sysslingar, vi åt mat kolla lite tv sen bokade vi bowlingstid eller vad man nu ska säga så gick vi ner och bowlade. Och jag förlorade, så himla typisk att man får in snitchen när det är typ tio minuter kvar. Men det är väl bara att åka och bowla lite mera haha!

Varje natt när jag ska gå upp och lägga mig så springer alltid Rosa efter mig så man kliver nästan på henne, och sen brukar hon alltid lägga sig under täcket vid mitt huve och mysa, sen sover hon kvar där tills på morgonen och då brukar hon alltid väcka mig och hon ger sig inte förns hon har fått upp mig så att jag kan ge henne frukost haha hon är så hiiimla bäst!

Idag så har jag varit hemma och varit barnvakt till knut, han älskar mig jätte mycket, mera än Maja till och med för det har han sagt! Jag gjorde frukost och sen så städade jag lite sen gick jag upp och läste min deckare som jag måste vara klar med innan jullovet och jag har inte ens läst halva, sen ska jag skriva en deckare också fast jag har inte kommit på vad! Jag somnade typ efter att jag hade läst i fem minuter och så sov jag till fya på eftermiddan det behövdes, så gjorde jag kyckling och sen nu sitter jag vid datan, kul dag! ♦
2010-01-02
21:12:41

SPANIENMINNEN









2010-01-02
20:25:30

VÄSTERÅSIDAG


Var i Västerås idag med Marie, jag köpte mascara, foundation, rouge, kjol, tröja på rean (Y) sen mötte jag upp grabbsen lite grande också, alltid lika trevligt! Sen i imorgon skall jag fora iväg till Stockholm, resten av veckan ska jag göra det här: åka till sthlm med stina. lana hos jesper (XD) & kanske kolla julcupen på tisdag, sen får vi se vad som händer!
2010-01-01
16:12:46

NYÅR


GOTT NYTT ÅR!