2010-04-27
16:33:05

idag-har-jag-inlägg

Hej blogg! Igår hade jag mkt trevligt, cyklade till moa, nästan bara en mil dit så varför inte liksom? När jag kom till cetty åkte madde s, matilda och julia förbi på deras moppar så vi gick in på valvet och köpte glass, och jag köpte cola och chips till mig och moa. Sen skjutsade julle mig till moa, och vi två var för det mesta med Hampus och morgan, kollade på film, hoppade studsmatta och åkte moppe på ♥åkern♥. Sen skulle M och H iväg på klassfest i sätrabrunn mitt i natten och under tiden så la vi ut massa kuddar och täcke på en madrass på altanen och typ satt där och drack o'boy och pratade, och sov! Jätte gosigt. Sen kom killarna tillbaka och då kollade vi film sen sov vi :)
Juste vi va lite med matilda, robin och julia också :D

idag tar jag bara det lugnt, laddar inför skolan imorn haha (k)
2010-04-26
12:20:37

FULAKLÄDER

NÅGON SOM HAR TIPS PÅ FULA KLÄDER TILL MIN OUT OF FIT- KATEGORI?



2010-04-26
11:52:27

GRÖNIS

igår åkte jag med laget till sthlm först spelade vi match mot ingarö, 2-1 till oss.
två skadade hade vi också, hanna och frida, krya på er! efter det så åkte vi till gröna lund,  både natalie, sandra och ebba vann en sån choklad grej!
jäte mysig dag!


2010-04-24
22:19:55

kladdkaksbagaren







jag skulle göra en mini kladdkaka i micron men den blev bränd. jag skriver inte om jag skattade eller grät det får ni hitta på själva


2010-04-24
14:29:07

anagina.blogg.se

love love lovelovelove till henne :D

2010-04-21
21:05:05

SOLVEIGOESOUTofFIT No1

haha ja en ny kategori, jag tar på mig/köper kläder som är fula och roliga och slänger upp bilder på bloggen.
OUT OF FIT
idag handlar det om ett par blommiga tights.




jag kom in i affären och möttes av en kemikalie full doft som osade långt upp i minna näsborrar, jaa, enda upp till min tanke station. jag försökte fly från alla slibbiga människor som osade omkring där inne genom att leta upp ett gömställe. jag gick förbi en stor helkropps spegel och mötte direkt någons ögon när jag tittade upp, hm galet snygg tjej, 15 års åldern, blont långt hår, blåa ögon och en svart jacka. jag tyckte tjejen såg väldigt bekant ut, som om att jag ser henne varje gång jag tittar i en spegel, men vad vet jag, speglar är inget för mig. jag fortsatte att gå rakt fram och kämpade för att inte stanna upp och rå glo på en tjej som höll en marsipan grön tröja fullt med rosa paljetter framför sig och trodde att hon var snygg. jag blåste bort tanken och gick mot ett lite mindre rum FULLT med trosor, bh:ar, pyjamasar, strumpor och tights. rummet såg ju helt jävla bedrövligt ut, fullt med leopard mönstrade underkläder och skrik rosa pyjamasar. hhmmmm, vad var nu detta tänkte jag, ska verkligen en kille som klär av en tjej tro att hon är en leopard? leoparder bits ju, och är jävligt snabba!! och sen då, när hon ligger i en skrik rosa pyamas som lyser upp hela rummet?! hur mysigt är det egentligen? jag ville bort därifrån men märkte att det inte fanns någon människa som osade omkring i denna underliga djungeln så jag gick mot en vägg fullt med tights och det var då jag hittade ett par otroligt fula tights med blommor på, de var billiga så jag tänkte äh vafan jag kör till, jag kan ju använda de på maskerad eller något, samtidigt som jag hoppades på att ingen annan i denna underliga värld hade likadana.

jag gick mot den så kallade "kassan" där ser jag en översminkad tjej med världens u ringade tröja och ja ba: WTF?! nu blev jag riktigt rädd. jag rotade fram min femtio lapp jag fick av farfar igår när jag hade hjälp han med hans löständer, de smakade utsökt som vanligt. jag räckte försiktigt fram mina tights och min femtiolapp, fick allt i en påse + en femtio öring, och sprang ut ur affären. OCH VAD TROR NI JAG SER?!
jo, alla tjejer har exakt de fula tightsen jag köpte idag till maskerad, jaga bara: jaha har jag kommit på fest eller vad är det frågan om? så jag gick ju självklart in i omklädnings rummet och drog på mig tightsen och brydde mig inte om att jag bara hade ett jätte kort linne på mig, eftersom att ingen annan verkade bry sig om att de visade halva ärslet. så nu hade jag smält in i detta maskerad liknande shopping center. jag gick fram till en tjej och frågade vem som hade anordnat festen hon tittade på mig med ena ögon brynet höjt och sa "eh, det här är ingen fest. vad snackar du om?" jag sa vänligt att jag trodde det var tights- maskerad då sa hon kort att det kallades mode.

vad jag tycker om mode vill jag inte ens gå in på.




sådär, det var min lilla resa på h&m :)
2010-04-20
20:32:24

TABS24X7

2010-04-20
19:16:59

INTHEMOMENT



studs
2010-04-20
18:52:47

LÖKAR




this post is dedicated to all of you who have never thought of an onion before


ja idag hade jag tänkt om att blogga om hur jag tänkte när jag stog och skalade en hel hink med lök.

man är egentligen som en lök.. ....
man har ett skal på utsidan som skyddar en från smuts och sånt man inte vill ha,
och det svider om man gräver ner sig för långt i en lök.
och man börjar gråta.
nån som förstår?

Ah det är skönt att tänka ibland asså!
2010-04-18
17:52:49

NOINSPIRATION

Vad ska jag blogga om?
kommentera det här inlägget om vad ni vill se mera av i min blogg!
Tack på förhand!
2010-04-13
17:59:19

MINLILLAINCIDENTPÅBUSSEN

Igår va jag till sala med bobbsen, jag gjorde fetaste tabben på bussen dit.. Bussen var proppfull så jag fick lov att stå upp och sen skulle jag gå till Jasmine och då råkade jag komma åt Stopp knappen så chauffören stannade vid nästa hållplats. Ingen gick av. Chauffören blev as arg och skrek
"Den som tryckte på knappen får hoppa av! Jävlas ni med mig så jävlas jag tillbaka!"

Hon trodde nog att det var någon som hade tryckt på knappen med flit, men så var'e ju icke. Så då stod vi där i några minuter sen så gick morgan och sa att det var en (jag) som hade råkat komma åt knappen då taggade hon till och blev arg på han så han fick hoppa av bussen.. Skysst chaffis det där alltså. Inte mitt fel att de har små bussar!?!!! Hard-Life-of-Solvei säger jag bara.

Först träffade vi lite folk sen gick vi och fikade med My, Carro John och Danne. Sen gick vi en promenad i det fina vädret, helt underbart väder ute alltså! Sen gick jag och bobbo till Sala Sol och hämtade Kajsa och Jasmine sen åkte jag hem med de, tack för en trevlig dag! (a)



Maja, Lukas, Solvei och Lina!


Jag 2006!


Mamma och Jag ♥


Det ser ut som att Knut har snor i håret.


Jag och Maja


Knutte softar!!!
2010-04-11
11:21:30

JAHAJA

igår
först åkte vi till akalla där min farmors och farfars födelsedags kalas skulle hållas och mycket folk kom det. mina kusiner eller vad man nu ska kalla det (2nd cousins?)
lisa tycker att hon är bäst i världen och alla håller med. hon gjorde bort sig totalt för engelsmännen igår men hon är bäst ändå. solvei låg och knäade mig i rumpan hela natten och maya snarkade. vi åt tills vi typ dog igår vi blev så jäkla mätta! sen dansade vi till La Bamba och Tutti Frutti. när vi kom hem till lisa hyrde vi en film och lekte street gangsters på tårtan i bagis!!
(det är vi)
knut skulle gäst blogga men han vägrade för att maya tog kort på han helatiden... 

Nu ska vi till en annan släkting hejdå!!
2010-04-09
21:57:54

Dj Mangoo - Alla får ligga!

Dj Mangoo - Alla får ligga!


2010-04-09
21:40:48

CAPSLOCKDAY

IDAG HAR JAG STÄDAT JÄTTE MYCKET OCH HANDLAT FREDAGSMYS MED FARSAN! IMORGON SKA JAG TILL STHLM (Y) 

MAN BLIR SERIÖST HELT ANDFÅDD OCH SPÄND I KROPPEN AV CAPS!
2010-04-08
18:00:54

ستوكهولم

Igår vaknade jag av att madde sa "Solvei, klockan är åtta. Vi måste gå upp nu. Och jag måste hinna platta håret!"
Vi hade försovigt oss en aning så vi hade bara en halvtimme på oss att hinna till bussen. Men det gick ju! buss till sala-tåg till västerås-tåg till stockholm. När vi kom fram till stockholm började vi med att gå på stan ett tag sen käkade vi kebab. Jag köpte det här:

Sen gick vi till Gallerian och köpte glass, då kom Robban dit med hans kompis. Sen sprang de och gömde sig så skickade de sms till madde "Vi ser er" haha vi kollade runt överallt men såg inte dem, då kom jag på att de var där uppe haha så då gick vi dit. Ah och bla bla sen tog vi t-banan hem till Robban och chillade där ett tag sen hämtade vi hans syster på dagis sen åkte vi ner på stan igen för att de skulle hämta ut bio biljetter sen till centralen och sen hem. Jag tycker dagen var jätte lyckad, jag och madde somnade klockan elva haha trötta!



fix på tåget

hemma hos robban

haha ja vad ska man säga?

dom sa att vi var pinsamma, men vad tycker ni om det här dådå

jag på tåget hem :)
2010-04-06
16:17:57

JAGSKATILLSPANIENISOMMAR

--igår  kväll åkte jag till moa-toa chillade lite, sen kom Douglas och Marcus på ett kort besök. Min och moas kväll var nog den sämsta. allt som hände, på typ tio minuter. Ah men det var iallafall trevligt med moas sällskap som vanligt! :)

Idag mötte jag upp Julia H på stan och så gick vi runt och snackade lite sen träffade vi kajsa och den andra julia,
mkt trevligt i think! :D

Jag kan slänga upp lite oredigerade bilder nu bara för jag känner för det.
Sen ska jag duscha och smörja in mig med brun-utan-sol sen ska jag dra till Madde och sova där och imorn då jävlar blire sthlm! :D



haha


den bilden var inte från idag men ändå!


douglas!!


köpte det här idag: cleansing gel från Nivea, diamond gloss (man får blankare hår) från Nivea, kinder maxi från Lidl(!!), Brownsing powder från HM, sminkborste från HM, brustabbletter från Lidl(haha), brun-utan-sol från Loreal.
2010-04-05
13:40:18

JUNGFRUN

Det kan säkert vara som så att du har haft en hel del att oroa dig för på sistone, och när veckan börjar kan du fortfarande vara fokuserad på angelägenheter som rör ekonomisk eller känslomässig trygghet. Det är inte omöjligt att du också känt dig ständigt stridsberedd i ett försöka att återerövra herraväldet över situationen. Just nu finns det dock en del som grumlar seendet och det kan vara bäst att bara gilla läget än så länge. Redan under långfredagen kan du börja känna en helt ny optimistism där du fokuserar på de möjligheter framtiden bär i sitt sköte. De närmaste två månaderna kommer sannolikt att innebära intensiva ansträngningar där du söker analysera och transformera din vision för framtiden, kanske genom att ge dig i kast med längre utbildningsprojekt, eller kanske ut på en resa som för dig till nya platser.

2010-04-05
01:22:28

MYLIFE

ska bara skriva hur mitt liv kommer att se ut de följande 10-15 åren innan jag går och lägger mig. undra om det kommer bli såhär haha

först ska jag gå ut grundskolan med skapliga betyg, efter nian flyttar jag till min faster i mexico och bor där ett halvår eller nåt, pluggar spanska där och jobbar som foto assistent åt min faster. (hehe)  sen kommer jag tillbaka till sverige och jobbar som servitris i ett halv år, sedan ska jag gå gymnasiet. antingen i sverige eller i nåt annat land. efter gymnasiet ska jag jobba som servitris i jätte många olika länder, eftersom att servitris kan man ju jobba i vilket land som helst i. (tro inte att servitris är mitt dröm jobb) under resan har jag förhoppningsvis fått ihop det med en brun snygg kille med brunt lockigt hår, typ en italienare eller spanjor. när min resa är slut så har jag flyttat ihop hos den här mannen och vi ska ha ett jätte stort brölopp där alla mina släktingar och vänner i sverige kommer på. (jag kommer alltså bo utomlands) vi ska ha två varsina jobb och spara jätte mycket av våra pengar för att sedan köpa en jätte flådig villa som våra tre barn kan växa upp i. sen ska vi starta familjeföretag. AH TYP SÅ VA?!

Anledningen till att jag inte ska börja gymnasiet direkt efter nian är att jag inte vet vad jag vill jobba med resten av mitt liv. jag är ju liksom bara femton, hur ska jag kunna veta redan nu vad jag vill jobba med livet ut? nej jag tar ett sabbats år så jag får tänka lite mera istället.
2010-04-04
23:00:39

BILDER


min fina fina kompis
2010-04-04
20:57:11

BESTFEMALERAPPER

Måste tipsa er om Nicki, hon är ju grym. Älskar hennes remix på Sweet Dreams, gillar inte riktigt originalet men den här äger ju! De spelade inte in låten tillsammans nicki och wayne spelade in den tillsammans och rappade över beyonce.


Knockout - Lil' Wayne, Nicki Minaj Shakin It 4 Daddy - Robin Thicke, Nicki Minaj Up Out My Face - Micki Minaj, Mariah Carey 20 Dollarz REMIX - Nicki Minaj, Ron Brows Ucci Ucci - Enur ft. Nicki Minaj & The Chopper City Boyz Sweet Dreams REMIX - Beyonce ft. Nicki Minaj & Lil' Wayne My Chick Bad - Ludacris ft. Nicki Minaj
2010-04-04
20:09:22

VÅRENERGI

Jag fick energi kick idag så jag fick för mig att jag skulle gå en sväng i det fina vädret. Jag gick nog lite vilse kan man säga för att jag var ute i TVÅ TIMMAR jag kom till en skit stor vatten pöl, den var verkligen enorm jätte djup, och man kunde inte hoppa över den. Så jag skulle försöka gå på sidan av den, då var den ju såklart fetaste diket under snön så halva mitt ben blev genom blött. Man ba jo hej!! Nu kommer jag seriöst inte kunna gå imorn.

På onsdag ska jag och Madde till sthlm, vi ska gå på stan och sen träffa några kompisar blir nog as kul:D
2010-04-03
17:38:36

PRO

hade så sjukt tråkigt så jag gjorde om julle i PhotoShop. håret blev helt fail så titta på ansiktet ;)
haha


FÖRE:



EFTER:

2010-04-03
16:26:43

KAJSA!

tonight daddy's not gonna be at home, so maaj friend kajsa iz sleeping here. YEAH coooool.
we're gonna eat taco take pics and just chill in the nice and warm weather we've got!


solvei                                                              solvei                                                                kajsa
2010-04-02
13:18:00

PÅSKLOV

Vad ska ni göra på lovet läsare? ♥
Jag har inga planer än, eller jo tre stycken, vara med Ida och Kajsa, åka till Stockholm med Madde och träffa "R" och va med moa :D

Btw, så har jag fått prao plats på Akropolis i sala vecka 16, pappa håller på att lära mig en massa grejer, som hur man bär fyra tallrikar, hur man serverar och sånt. Han har varit servitris för länge sen på Gröna jägaren i stockholm, mamma var det också. =) Jag hoppas jag kan fixa extra jobb där typ i sommar eller på helger, så jag ska jobba arslet av mig vecka 16! :D

spotify, där har ni en ny lista jag gjorde häromdagen, det är min musik löv it.


hittade bilden på http://stockholmstreetstyle.feber.se/ , heelsen var as coola tycker jag!

Tokyo Drift - Teriyaki Boyz

Try Sleeping With A Broken Heart - Alicia Keys

Soul ShakeDown Party - Bob Marley and The Wailers


Crush ft. Warren D - Ray J

La La La Boom - Tyga

Bring It On - Daddy Yankee, Akon

Snuff - Slipknot

Mad - Ne-Yo

Boyfriends Hate Me - Space Cowboy

Neighbors Know My Name - Trey Songz





Bianca Balti är dagens finaste!
2010-04-02
10:48:41

UTANDATOR

Hej kära läsare, nu har jag inte suttit vid datorn sen i fredags. Eller ja, jag har inte suttit något hemma iaf, det är därför jag inte har bloggat något.

I måndags kommer jag inte ihåg vad jag gjorde.

I tisdags åkte jag med moa till västerås för att hon skulle köpa en skinn jacka men den fanns tyvärr inte kvar. Men vi hade as kul ändå! Hahaha puss på dig älskling! Ni kan kolla på bilder från den dagen på hennes blogg -----> HÄR! <-----

I onsdags var jag hemma hos ida med kajsa, vi hade jätte mys, gick en väg som det var fullt med kattbajs på och  vi satt och snackade och sånt!

I torsdags efter skolan åkte jag, marcus och bobbo hem till bobbo då kollade vi tågtider sen åkte vi till västerås först donkade vi. Sen gick vi typ bara runt och sen kollade vi på The Bounty Hunter. Den var rätt rolig :D Sen gick vi hem till marcus pappa och va där ett tag sen följde de mig till bussen, sen slut på den dagen typ :))

I dag vet jag inte vad jag ska hitta på, i kväll ska vi iaf äta påskmiddag. Just ja, jag tror jag ska cykla till konsum och köpa katt mat idag, det är ju fint väder! Haha men vi får se hur det blir med den saken. PUSS